Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Termeni si conditii

Generalitati
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SectorEco.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului nostru.
Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Ne rezervam dreptul de a indeparta utilizatorii si de a le interzice accesul pe site in cazul incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii si ne rezervam dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.
Nu raspundem de eventualele caderi ale serverului, caz in care toate site-urile noastre nu vor functiona. Aceste raspunderi revin de drept furnizorului nostru de hosting.
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
SectorEco.ro nu pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati sau pe care le publicati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati SectorEco.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener SectorEco.ro.
Ca si utilizator inregistrat al serviciilor oferite de site-ul SectorEco.ro aveti urmatoarele obligatii si responsabilitati:

 • sa furnizati prin formularul de inregistrare date reale si complete;
 • sa actualizati aceste date ori de cate ori este necesar;
 • sa va asumati intreaga responsabilitate asupra materialelor postate pe site precum si consecintele acestora;
 •  sa pastrati confidentialitatea asupra informatiilor contului dumneavoastra de acces;
 •  sa nu publicati pe site materiale protejate prin drepturile de autor si pentru care nu aveti dreptul de autor si nici acordul autorului;
 • sa nu publicati material cu caracter obscen, pornografic sau rauvoitor.

Contul, parola si securitatea datelor
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne sesizati in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Noi nu vom fi raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Responsabilitatile noastre
Nu avem obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori, disponibile pe site.
Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. Noi nu ne asumam veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
Limitarea responsabilitatii
Afirmati ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul nostru nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube.
Declarati ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 • utilizarea serviciilor noastre se face pe propria raspundere;
 • site-ul SectorEco.ro nu ofera nici o garantie ca:
 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 •  rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

Leave a Reply