Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Sisteme pergola

Sisteme moderne de pergola

Sistemele moderne de pergola imbina sistemul de copertine fixe cu sistemul copertinelor retractabile, oferind aceleasi functionalitati si plus de confort.

Pergola nu mai este de foarte mult timp o constructie banala, usoara, de grinzi de lemn sustinute de siruri de coloane, de stalpi, pe care se întind plante agatatoare decorative, asa cum gasim definitia acesteia in dictionarul explicativ al limbii romane.
Pergola nu mai este de foarte mult timp doar un elemente decorativ pentru potentarea farmecului spatiului exterior.
pergolaVa facem cunostinta cu sistemele de pergola moderne, sistem cu utilizari si functionalitati multiple. Acestea sunt constructii solide, cu lamele de aluminiu ce ofera protectie maxima impotriva razelor solare. Acestea sunt pergole cu mecanism electronic de retractare, pentru un plus de confort la manevrare.
Sistemele moderne de pergola imbina sistemul de copertine fixe cu sistemul copertinelor retractabile, oferind aceleasi functionalitati de baza pe principiul unui plus de confort.

Cand ne decidem sa amplasam o pergola in gradina?

Majoritatea cumparatorilor de pergole sunt interesati de protectia solara oferita de catre acest sistem. Mai sunt si aceia care vor sa delimiteze terasa de restul gradinii, dar toti cumparatorii pun un mare accent pe sistemul de pergola ca element decorativ, ca spatiu de relaxare, o adevarata oaza de racoare, liniste, ferita de privirile indiscrete ale trecatorilor.

Pergole cu pereti transparenti din PVC: solutia ideala pentru inchiderea terasei pe timp de iarna. Peretii transparenti din PVC reprezinta o solutie la indemana atunci cand dorim a inchide un spatiu exterior temporar pe considerente meteorologice.

Detineti o pergola cu care ati delimitat terasa?

Vesti bune avem: o puteti folosi si pe timp de iarna! Vremea capricioasa si neprielnica nu va fi un impediment in a va bucura de beneficiile terasei delimitata cu sistemul de pergola.

Alegeti sisteme de protectie solara, adevarate oaze de relaxare si elemente stilistice ce potenteaza arhitectura casei: pergola!
Sursa: advertoriale.info

Leave a Reply