Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

hot tub sau ciubar din lemn

Hot tub sau ciubar din lemn pentru baie

Hot tub, spatiul perfect pentru relaxare in gradini Hot tub sau ciubar din lemn pentru baie este o investitie

Hot tub, spatiul perfect pentru relaxare in gradina

hot-tub-ciubar-pentru-baieHot tub sau ciubar din lemn pentru baie este o investitie de luat in calcul cand faceti planuri pentru amenajarea gradinii. Acesta va fi, cu siguranta, locul de relaxare preferat de toata familia, dupa o zi lunga si obositoare. Spre deosebire de o cada obisnuita, hot tub este conceput pentru a fi utilizat de mai multe persoane in acelasi timp. Faptul ca este situat in aer liber aduce un plus de relaxare.
Hot tub, acest bazin cu apa fierbinte in gradina, poate sa va aduca linistea si echilibrul pe tot parcursul anului: in zilele toride de vara sau cele friguroase de iarna, in zilele reci si ploioase de toamna. In orice anotimp veti putea savura beneficiile oferite de acest refugiu linistit si linistitor, admirand natura, dupa ritmul frenetic al vietii moderne.

Hot tub, cadrul intim pentru tine si prietenii tai

Hot tub poate oferi o atmosfera speciala pentru o intalnire romantica sau poate fi atractia principala a prietenilor veniti in vizita. Puteti petrece ore minunate, intr-un cadru intim, alaturi de acestia. Hot tub creeaza o atmosfera de poveste, seara, la lumina lunii.

Ciubar din lemn – cum il alegi si cum pastrezi igiena

hot-tub-ciubar-din-lemnExista o multitudine de modele de ciubare din lemn pentru baie, supraterane, subterane sau incorporate intr-un postament din lemn si dimensiuni variate, in fuctie de numarul de persoane care il pot utiliza in acelasi timp. Nu va ramane decat sa alegeti design-ul si dimensiunea care sa se incadreaze perfect in atmosfera gradinii dvs.
In ceea ce priveste asigurarea igienei in ciubarul din lemn, avand in vedere ca apa nu se schimba la fiecare utilizare, se vor folosi metode similare cu intretinerea piscinei. Iarna se recomanda a se utiliza apa sarata, pentru a preveni inghetarea in zilele in care nu este folosit.
In comparatie cu piscina din curte, de care ca puteti bucura doar vara, un ciubar din lemn este o alegere pentru tot anul, indiferent de anotimp.
Va oferim cateva imagini, cu diferite modele, ca sursa de inspiratie pentru alegerea unui design de ciubar din lemn.

 

 

 

hot-tub-14 hot-tub-13

 

 

 

 

 

hot-tub-12 hot-tub-11

 

 

 

 

 

hot-tub-10 hot-tub-9

 

 

 

 

 

hot-tub-8 hot-tub-7

 

 

 

 

 

hot-tub-6 hot-tub-5

 

 

 

 

 

hot-tub-2 ciubar-din-lemn-pentru-baie-1

Leave a Reply