Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

gradina-cu-flori-3

Cea mai mare gradina cu flori naturale din lume, inaugurata in Dubai

Creata ca o atractie turistica care sa atraga un milion de turisti anual, gradina isi va schimba florile in fiecare sezon.

Aridul Dubai nu este locul in care te-ai astepta sa gasesti cea mai mare gradina cu flori naturale din lume, insa acest stat este specializat in superlative si realizari neasteptate, precum cea mai inalta cladire din lume sau complexul Ski Dubai, deschis tot anul, cu zapada de cea mai buna calitate.

gradina-cu-flori

Aflata in Dubailand si inaugurata in februarie 2013, miraculoasa gradina cu flori (Dubai Miracle Garden – n.r.) contine peste 45 de milioane de plante pe o suprafata de 72.000 de metri patrati si ofera imagini spectaculoase cu flori naturale in forme de inima, stele, iglu sau piramide.

gradina-DubaiCreata ca o atractie turistica care sa atraga un milion de turisti anual, gradina cu flori naturale isi va schimba plantele in fiecare sezon, oferind astfel vizitatorilor noi experiente de fiecare data, scrie The Telegraph.

gradina-dubai-1Realizatorii proiectului au declarat ca ceea ce a facut posibila crearea unei gradini cu flori naturale imense in mijlocul desertului a fost reutilizarea apelor reziduale si irigarea prin picurare.

Desi nu a fost finalizata in totalitate, existand planuri pentru dezvoltarea unor mall-uri si restaurante in mijlocul acesteia, cea mai mare gradina cu flori naturale este in prezent deschisa publicului in fiecare zi.
Ea se va inchide la sfarsitul lunii mai, urmand a fi redeschisa in octombrie.

gradina-dubai-2

Sursa: ziare.com

One comment

Leave a Reply