Flori la ghiveci – NATURAL BIOSOLARIS

B-dul AEROGARII 33 etaj 2 birou 3 Sector 1 Bucuresti

http://www.biosolaris.eu

Ferma de flori…. asa o numim noi, a aparut din pasiunea pentru frumos si dorinta de a improspata si parfuma casele si gradinile dumneavostra cu florile crescute de noi. Incepand cu delicatele panselute, pana la trandafirii condusi sub forma de pomisor si la lamaiul incarcat de rod, cultivam o gama larga de plante si flori la ghiveci. Jocurile cromatice ale plantelor se intind de la petale tivite delicat pana la degradeuri stralucitoare sau bicolore cu modele care ies in evidenta. Intr-o varietate de forme, culori si cu personalitati diferite, florile reprezinta o prezenta foarte vie in spatiul nostru personal. Plantele noastre au culori stralucitoare, frunzis variat care va invita sa va bucurati de viata.

FLORI LA GHIVECE : Panseluta ( Viola)  este o planta bienala  de dimensiuni mici, atinge cel mult 15 cm în înălțime, cu flori care au un diametru  cuprins intre 1.5 cm si 9 cm cu o gama foarte variata de culori .

Zambila  (Hyacinthus orientalis ) este o planta parfumata  de origine mediteraneana,  iubeste soarele. Culori : alb, roz, galben, albastru, rosu.

Calceolaria  Calceolaria hybrida (Poseta doamnei)  Florile neparfumate, bilabiate au labiul inferior foarte dezvoltat, de forma unei cupe ( pungi ). Culoarea lor poate fi galbena, portocalie, rosie, simpla sau cu diverse puncte sau pete colorate diferit de restul petalei.

Craite  ( Tagetes ) Floare anuala, este renumita prin coloritul intens al florilor, perioada lunga de inflorire, de la inceputul verii pana spre sfarsitul toamnei si prin mirosul specific care opreste aparitia parzitilor. Culori : galben, portocaliu si rosu.

Primula ( Primulaceae ) Florile sunt grupate in buchete si apar primavara sau toamna, in varful unor tije cu inaltimi variabile (10 pana la 25 cm) ce pornesc din centrul rozetei de frunze. Florile ce pot atinge 5 cm in diametru, au 5 pana la 8 petale usor dantelate si se prezinta in variate nuante de rosu, roz, alb, galben, oranj si mov.

Cyclamen  - Cyclamen este o planta perena care se prezinta ca o tufa, cu frunze de culoare verzi-albicioase, rasucite, fixate prin codite de culoare rosu inchis sau deschis pe tuberculul sferic din care se dezvolta, se evidentiaza prin frumusetea florilor albe, rosii, violet, sustinute pe pedunculi florari mai inalti decat tufa.

Begonia - o planta foarte indragita de romani, are o varietate foarte larga de culori si forme, iubeste soarele si necesita udari destul de abundente.

Gloxinia (Sinningia speciosa) -  din punct de vedere al forilor este o planta spectaluoasa, infloreste abundent , florile sunt catifelate franjurate delicat pe margini.
 Crin - planta robusta cu o tija florala ce poate varia de la 35 cm la 150 cm inaltime,

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 2055 times, 1 Visits today