FIONA CONSTRUCT – Constructori de piscine

Sos. Iancului Nr. 60 Sector 2 Bucuresti

http://www.fiona-construct.ro/

Am pus prima piatra de temelie a Fiona Construct in 1996, in Madrid, Spania. Ole! A fost la fel de spectaculos ca o corida. Doar ca n-am stat comod in tribune, ci am muncit din greu. Exigenta clientilor spanioli ne-a modelat ucenicia si ne-a impus sa ne consolidam experienta. Din cele peste 550 de piscine construite, mai mult de 90% au fost realizate inainte de termen, restul fiind finalizate in functie de capriciile conditiilor atmosferice.

De la primul nostru proiect ne-am rafinat continuu. Numarul mare de piscine realizate, diversitatea proiectelor, exigenta beneficiarilor si tehnologia folosita ne-au permis sa ne afirmam ca unul dintre cei mai apreciati constructori de piscine din zona Comunitatii Madrid si nu numai.

Pentru ca eram deja intrati in hora, ne-a facut placere sa jucam si in Romania, incepand cu decembrie 2008. Ne-am dorit sa aducem in tara acelasi nivel al calitatii si sa construim occidental pentru romani. Fie ca va doriti un loc personal de distractie, fie ca va doriti o modalitate sanatoasa de relaxare impreuna cu familia sau prietenii, va garantam ca avem capacitatea de a va transforma visele in realitate.

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1074 times, 1 Visits today