Amenajari Parcuri, Spatii verzi, Gradini – ROMFLOR ART SRL

Str. Cetatea de Balta nr. 22 B, Bucuresti

http://www.romflorart.ro/

Intreaga noastra activitate este orientata spre furnizarea de servicii care sa indeplineasca cerintele clientilor si cerintele de reglementare aplicabile in: amenajari spatii verzi, amenajari gradini, amenajari parcuri, sisteme irigatii, sisteme picurare, aspersoare, intretinere gradini, plante, rasaduri flori, amenajari terenuri minigolf, perdele de ceata, plantari arbori, plantari arbusti, fertilizari plante, intretinere gazon, irigare gazon, tratamente impotriva daunatorilor, plante de interior. Apeland la serviciile noastre de amenajari parcuri, gradini acestea pot fi realizate.
Oferim servicii de infiintare si intretinere gazon in gradina Dumneavoastra, proiectare si realizare ronduri de flori in gradina, plantare si intretinere arbori si arbusti, proiectare si constructie de elemente de decor ca amenjarea de lacuri artificiale sau fantani arteziene in gradina, realizare de elemente de decor cu relief montan pentru spatii verzi.
Oferta de amenajari parcuri, gradina sau spatii verzi pe care o punem la dispozitia Dumneavoastra include si servicii complete de proiectare si ingrijire pentru gradina pe care o aveti atat acasa cat si la birou.

  • Send to friend
  • Add to favorites
  • Send inquiry

Visited 1112 times, 1 Visits today